Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 

Werkwijze

Om garant te staan voor jouw privacy werkt Shirlouette Bodywear & MammaCare alleen op afspraak voor het aanmeten van een borstprothese en passen van lingerie en badmode. Er is dan alle tijd voor persoonlijke aandacht en een vakkundig en eerlijk advies. Tijdens een kopje koffie en of thee zal jouw medische achtergrond en wensen besproken worden.

Wat dien je mee te nemen voor een eerste afspraak?

  •  machtiging van de arts of mammacare verpleegkundige
  •  verzekeringspasje of bewijs
  •  geldig legitimatiebewijs

Neem gerust je partner of familielid mee tijdens jouw bezoek voor een eerste aanmeting.

Hier informatie over klachtenafhandeling.

 
 

Eigen naaiatelier

Sinds 2014 is de liefde ontstaan voor het ontwerpen en vervaardigen van lingerie voor Shirley. Met haar kennis kunnen wij onze diensten op een hoogst mogelijk niveau aanbieden.

Wij hebben ons eigen naaiatelier en kunnen diverse aanpassingen aan jouw lingerie tot in detail uitvoeren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, vraag er naar!

 

Lingerie op maat gemaakt

Een extra service dat Shirlouette Bodywear & MammaCare u aanbiedt is maatwerk lingerie. Het is mogelijk een prothese bh op maat te laten ontwerpen en vervaardigen. Shirley de la Croix heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het vervaardigen hiervan. Samen met haar worden de wensen besproken, ontwerp en materiaal gekozen en vervaardigd. Lees hier meer over de werkwijze en kosten.