Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Tarieven

Om een juiste prijs te kunnen geven, is het van belang te weten welk model en welke materialen er gebruikt gaan worden voor je lingerie op maat. Hieronder staan indicatieprijzen welke je een beeld geven wat lingerie op maat kost. Het volledige proces om een beha te maken duurt gemiddeld 15 uur. Van het patroon tekenen tot het eind resultaat: lingerie op maat.

Beha vanaf € 195*
Slip vanaf € 75*
Body vanaf € 220*
Korset vanaf € 395*
Bikini/badpak/tankini vanaf € 200*
Prothese beha Prijs op aanvraag

De tarieven voor lingerie op maat gemaakt zijn inclusief het opnemen van de maten, het patroontekenen, het ontwerpen en vervaardigen en uiteraard de materialen. Het tarief is afhankelijk van de gewenste materialen en de complexiteit van het ontwerp.

*dit is inclusief 21% BTW

 De patronen blijven eigendom van Shirlouette lingerie op maat.