Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 

Over Shirley

Moeder van 2 puber dochters, creatief en lingerie lover. Houdt van hardlopen, zingen en de Italiaanse keuken.

Sinds 2014 eigenaresse van Shirlouette, lingerie op maat gemaakt.

Iedere vrouw kent het gevoel wel. Je stapt een lingerie winkel binnen en jouw maat hangt er weer eens niet bij. Of altijd maar die schouderbandjes die afzakken. De beugels prikken in mijn ribben enz. enz. Uit met die beha!

Als jong meisje maakte ik allerlei mode creaties met mijn Pfaff machine en later mijn eerste beha. Het ontwerpen en vervaardigen van een beha is een boeiend proces en daar wilde ik het fijne van weten en ben veel cursussen en workshops door heel Nederland gaan volgen. Eerst voor mijzelf het juiste ontwerp bedenken, later voor anderen.

Mijn missie 

is vrouwen zich ervan bewust te maken dat goed passende lingerie zo belangrijk is. Het kan je helpen om van bepaalde klachten af te komen maar ook om je zekerder te voelen. Maar ook voor vrouwen die getroffen zijn door borstkanker.

 
 

Hoe mooi kan het zijn als ik vrouwen kan verblijden met goed passende lingerie?

 
 

Wat doet Shirlouette

Zoals je misschien al hebt gelezen ontwerp en vervaardig ik lingerie op maat voor dames met cup maat A tot en met cup J. Dit gebeurt vanuit mijn atelier in Beuningen in een fijne vertrouwde omgeving. Graag verwelkom ik je hier om je persoonlijke wensen te bespreken. Daar neem ik alle tijd voor en kan je tevens diverse modellen en stoffen laten zien. Een bezoek bij je thuis (indien je dit prettiger vindt) is altijd bespreekbaar.

Liefs,
Shirley de la Croix