Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 

Over Shirley

Na het behalen van haar diploma Mammacare adviseur was de stap al snel gezet voor Shirley de la Croix om een speciaalzaak te gaan openen in Beuningen. Lang zoeken naar een winkelpand was niet nodig. Het pand aan het Julianaplein 101 is inmiddels een feit. 

Sinds 2014 heeft Shirley een bedrijf in maatwerk lingerie. Door de jaren heen kwam zij vaak in contact met vrouwen die getroffen zijn door borstkanker. De vraag naar prothese lingerie bleef altijd aanwezig. Een fysieke speciaalzaak stond al jaren op haar wensenlijstje.

 Het roer gaat nu om, met de opening van de winkel. Shirlouette Bodywear & MammaCare is geboren, het is dé specialist op het gebied van Mammacare, aanmeten en verstrekken van borstprotheses, prothese lingerie, badkleding en accessoires voor vrouwen die geconfronteerd zijn met borstkanker. Daarnaast blijft ze maatwerk lingerie leveren, als nevenactiviteit.

 Shirley: “Een Mammacare speciaalzaak openen doe je niet 1-2-3. Daarvoor moet je gediplomeerd zijn en de zaak moet volgens aan allerlei richtlijnen voldoen”. Dus eerst een opleiding volgen en veel papierwerk in orde maken. 

 “Ik heb er heel veel zin en de zaak is écht heel mooi geworden na vele maanden te hebben geklust. Nu nog de puntjes op de i zetten. Ik heb een mooi, gevarieerd assortiment van de merken Anita, Amoena en Susa. Daarnaast heb ik een Duits merk Comazo toegevoegd. Een lingerie lijn gemaakt van natuurlijke fijne materialen. Een heel fijn merk als je huid erg gevoelig is.”

Groet, Shirley

 
 
 
Copyright © 2020 Shirlouette