Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 

Mooie samenwerkingen

SPREEKUUR BORSTPROTHESE & LINGERIE in het Marikenhuis in Nijmegen

Op donderdag 16 februari 2023 is er weer een maandelijks spreekuur voor al jullie vragen over uitwendige borstprotheses, prothese lingerie, badkleding en accessoires voor vrouwen met of herstellend borstkanker.

Het gratis spreekuur wordt gehouden in het inloophuis Marikenhuis in Nijmegen vanaf 13.30 tot 15.30 uur. Is op afspraak!

Op het spreekuur kun je terecht voor:
- voorlichting over uitwendige borstprotheses, diverse modellen aanwezig;
- prothese lingerie en badmode;
- compressie tops (voor na de operatie);
- accessoires en kleding

Graag zie ik je op mijn spreekuur. Je bent welkom in Nijmegen.

 
Wil je weten wat het Marikenhuis voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op hun website www.marikenhuis.nl

 

Stichting Integrale Oncologische (Na)zorg (ION) in Nijmegen

Shirlouette werkt nauw samen met de disciplines binnen de Stichting Integrale Oncologische (Na)zorg (ION). 

ION wil de oncologische zorg verbeteren door goede integrale samenwerking tussen verschillende medische en paramedische disciplines. Uiteraard op het gebied van zorg, maar ook de zaken eromheen, zoals werk-integratie, uiterlijke verzorging en sport. We kijken vanuit een holistische visie naar wat de patiënt nodig heeft.

ION heeft een projectplan ontwikkeld waarbij we de focus verschuiven van ziektegericht naar een gezondheidsperspectief. Binnen dit projectplan richten we ons op een oncologisch (na)zorgtraject, persoonsgericht, zorg op maat buiten het ziekenhuis. 
Hierdoor wordt de focus op het ‘patiënt zijn’ (aandacht voor de medische aspecten zoals uitslagen en nacontrole) verschoven naar weer ‘mens zijn’ en de aandacht voor psychosociale aspecten en re-integratie in de maatschappij.

Door samenwerking tussen de 2e en 1e lijns zorg wordt beter gebruik gemaakt van elkaars kennis, netwerk en verwijsmogelijkheden en van beschikbare informele zorg.
Voor meer informatie: www.ion-nijmegen.nl

 
 

OPENINGSTIJDEN

Maandag aan huis*
Dinsdag 09.30 - 17.00u
Woensdag 09.30 - 17.00u
Donderdag aan huis*
Vrijdag 09.30 - 17.00u
Zaterdag 09.30 - 12.30u
Zondag gesloten

* huisbezoek bij u thuis

ADRES
Julianaplein 101
6641 CS in Beuningen

TELEFOON
024-7854594 | 06-15116375

KVK
59259116

EMAIL ADRES

info@shirlouette.nl

SOCIAL MEDIA

facebook
instagram

FOTOGRAFIE 
fotostudio22

Aangesloten bij: