Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

OVER MIJ 

 
 

lingerie als rode draad


Mijn naam is Shirley de la Croix, eigenaresse en gediplomeerd mammacare-adviseuse.

Al van jongs af aan wilde ik ondernemer worden. Na wat omzwervingen in het bedrijfsleven ben ik uiteindelijk in 2014 een bedrijf gestart in het ontwerpen en vervaardigen van lingerie op maat.

Door de jaren heen kwam ik vaak in contact met vrouwen die getroffen zijn door borstkanker. De vraag naar prothese lingerie bleef altijd aanwezig. Mijn interesse in de mammacare zorg wilde ik uitbreiden en ben toen de opleiding Mammacare adviseur gaan volgen.

Sinds 2019 is speciaalzaak Shirlouette Bodywear & MammaCare gevestigd in het centrum van Beuningen.

Samen op zoek naar de beste oplossing

Voor het aanmeten van een borstprothese adviseer ik je een afspraak te maken. Ik neem hier altijd ruim de tijd voor. Vind je het fijn als je partner, vriendin of kennis meegaat? Zeker welkom. De winkel in Beuningen is klein opgezet, sfeervol en de locatie biedt voldoende privacy.

Wij gaan samen op zoek naar lingerie waar jij je prettig in voelt. Een borstprothese zorgvuldig aanmeten zodat je een zo natuurlijk mogelijk beeld creëert. 

Hebben wij de juiste borstprothese voor je op voorraad?
Dan krijg je deze meteen mee naar huis. In een enkel geval moeten we de prothese bestellen. En doen ons best om die dan binnen 48 uur in huis te hebben.

Eigen naaiatelier 

Het komt weleens voor dat er aanpassingen aan lingerie dienen te gebeuren.

Denk aan schouderbanden inkorten, okselpand uitdiepen, extra stukje kant bij het decolleté plaatsen of een cup afsluiter (hoesje) plaatsen in de cup.

Met mijn eigen naaiatelier kan ik nog beter aan je specifieke wensen voldoen.
Meestal binnen een paar dagen kan de lingerie weer worden opgehaald.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, vraag er naar!

 
 

Ontwerp & vervaardig je nog weleens lingerie?

Jazeker! Er komen nog weleens leuke projecten voorbij waar ik helemaal blij van word. 
Deze service bied ik nog steeds aan. Maar... vergeet niet dat lingerie op maat gemaakt wel een prijskaartje heeft. Ik zeg heel eerlijk, dit is niet voor iedereen haalbaar. 
Ik informeer jou graag wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Let me know! 

wil je graag informatie of een afspraak maken?

Vraag via de Whatsapp-knop rechts onderin een afspraak te maken.
Of via het contactformulier.