Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Shirlouette Bodywear & MammaCare opent bijna haar deuren! 

Blog | 05-10-2019

Na het behalen van haar diploma Mammacare adviseur was de stap al snel gezet voor  Shirley de la Croix een speciaalzaak te gaan openen in Beuningen. Lang zoeken naar een winkelpand was niet nodig.

Het pand aan het Julianaplein 101 is inmiddels een feit en er wordt nu al druk gewerkt voor de opening.

 

Echter, het roer gaat om! Shirlouette Bodywear & MammaCare is geboren, dé specialist op het gebied van Mammacare, aanmeten en verstrekken van borstprotheses, prothese lingerie, badkleding en accessoires voor vrouwen die geconfronteerd zijn met borstkanker. Daarnaast blijven ze maatwerk lingerie leveren als nevenactiviteit.

 

Sinds 2014 heeft Shirley een bedrijf in maatwerk lingerie. Door de jaren heen kwam zij vaak in contact met vrouwen die getroffen zijn door borstkanker. De vraag naar prothese lingerie bleef altijd aanwezig. Een fysieke speciaalzaak stond al jaren op haar wensenlijstje.  

 

Shirley: “Een Mammacare speciaalzaak openen doe je niet 1-2-3”. Daarvoor zal je gediplomeerd moeten zijn en de zaak zal volgens aan allerlei richtlijnen moeten voldoen”. Dus eerst een opleiding volgen en veel papierwerk in orde maken. Het is nu wachten op een erkenningscertificaat zodat ook straks bij een aanmeting en aankoop van een borstprothese en lingerie de administratieve afhandeling goed geregeld kan worden bij zorgverzekeraars voor de klant.

 

“Ik heb er heel veel zin en de zaak is écht heel mooi geworden na vele maanden te hebben geklust.”

Nu kom ik in een fase van de puntjes op de i zetten. Ik heb een mooi gevarieerd assortiment van merken Anita, Amoena en Susa. Daarnaast heb ik een Duits merk Comazo toegevoegd. Een lingerie lijn gemaakt van natuurlijke fijne materialen. Een heel fijn merk als je huid erg kwetsbaar is.

 

Shirlouette Bodywear & MammaCare opent op zaterdag 5 oktober 2019 haar deuren. We gaan het feestelijk vieren!

Shirlouette Bodywear & MammaCare
Julianaplein 101, 6641 CS Beuningen
www.shirlouette.nl

opening shirlouette

Copyright © 2020 Shirlouette