Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 

Comfortabele prothese lingerie

Het vinden van comfortabele en goed passende lingerie is voor veel vrouwen niet zo gemakkelijk. Maar na een borstoperatie ten gevolge van borstkanker kan het vinden van lingerie zelfs een groot probleem worden. Meestal kun je niet meer de lingerie dragen waaraan je gewend was. Wanneer beide borsten in maat verschillen kan het dragen van een prothese noodzakelijk worden. Dan is het wel zo prettig om advies te krijgen zodat je weer lingerie kunt dragen die comfortabel voelt. Want mooie lingerie is voor iedereen, ook wanneer je een borstprothese draagt.

Prothese beha na een borstsparende operatie of borstamputatie

Waar een prothesebeha aan moet voldoen kan per persoon verschillen. Net zoals met alle lingerie is het van essentieel belang om zelf te ervaren wat prettig voelt. Een op maat gemaakte beha zorgt ervoor dat je de prothese minder voelt. Bij het dragen van één of twee uitwendige protheses is een speciaal hoesje in de cup nodig zodat alles goed blijft zitten. Het hoesje wordt aangepast aan de maat van de prothese en kan zowel in de linker- als rechtercup geplaatst worden. Bredere en zachte schouderbanden zorgen voor meer steun.

 
 

Bewonder hoe bijzonder je bent!

Is er behoefte aan persoonlijk advies?

Neem vrijblijvend contact met me op