Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 
 

Lingerie

Het vinden van comfortabele en goed passende lingerie is voor veel vrouwen niet zo gemakkelijk.

Maar na een borstoperatie ten gevolge van borstkanker kan het vinden van lingerie zelfs een groot probleem worden. Meestal kun je niet meer de lingerie dragen waaraan je gewend was. Wanneer beide borsten in maat verschillen kan het dragen van een prothese noodzakelijk worden. Dan is het wel zo prettig om advies te krijgen zodat je weer lingerie kunt dragen die comfortabel voelt. Want mooie lingerie is voor iedereen, ook wanneer je een borstprothese draagt.

 

 

Afspraak maken

Voor een goed advies en het aanmeten van een prothese bh adviseren wij u om een afspraak te maken

Afspraak maken

 
 
 

Prothese bh na een borstsparende operatie of borstamputatie

Waar een prothese beha aan moet voldoen kan per persoon verschillen. Net zoals met alle lingerie is het van essentieel belang om zelf te ervaren wat prettig voelt. Bij het dragen van één of twee uitwendige protheses is een speciaal hoesje in de cup nodig zodat alles goed blijft zitten.

Wij hebben een uitgebreide collectie prothese lingerie beschikbaar van merken zoals Anita, Amoena en Susa in vele maten. 

Onze Mammacare Adviseur Shirley de la Croix, kan tijdens uw bezoek direct aanpassingen aan uw prothese bh maken indien nodig. Informeer naar de mogelijkheden!

Lingerie op maat gemaakt

Een extra service dat Shirlouette Bodywear & MammaCare u aanbiedt is maatwerk lingerie. Het is mogelijk een prothese bh op maat te laten ontwerpen en vervaardigen. Shirley de la Croix heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het vervaardigen hiervan. Samen met haar worden de wensen besproken, ontwerp en materiaal gekozen en vervaardigd. Lees hier meer over de werkwijze en kosten.