Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

How fragile we are.... Kwetsbaar en sterk

Normaal gesproken deel ik op Instagram en Facebook alleen maar foto’s van mijn lingerie passie.

Maar dit is anders. En waarom? De torso op de foto vertelt een verhaal. Mijn persoonlijke verhaal. Wie ik ben, wat mij naast mijn liefde voor lingerie verder bezighoudt maar ook wat mij is overkomen. Ziek zijn.

Vorig jaar ’17 heb ik de diagnose borstkanker gekregen. Na een heel vermoeiende en verdrietige tijd vol ongeloof heb ik mij er doorheen weten te worstelen. Het was een strijd waarvan ik niet zeker wist of ik het zou overleven. Ik wilde maar één ding… die ziekte overleven. Vandaag de dag, ik ben er en daar ben ik méga dankbaar voor. En ja, het gaat goed met me! Ik kan weer genieten zelfs ook van lingerie.

Vandaag mocht ik mijn cadeautje ophalen. Een gipsafdruk van mijn torso! Jantien (Jantien’s art) kon al haar creativiteit kwijt in dit kunstwerk. Dat is het zeker, een bijzondere vorm van lichaamskunst. Met een stukje kant- en kleurwens heb ik Jantien gevraagd een borstafdruk te maken. En als je aan mij vraagt hoe ik naar mijn kunstwerk kijk? Vol liefde. Ik heb een tastbare herinnering en dat voelt goed.

Mijn passie voor Shirlouette, maken van lingerie, heb ik weer opgepakt. Wel met een extra aanvulling op mijn CV; ervaringsdeskundige. Inmiddels is de eerste beha voor mijzelf na de operatie een feit.

Hoe bizar kan het leven lopen, toch?

Wil je meer van Jantien’s art zien? Kijk dan zeker eens op haar site www.jantiensart.nl.

Liefs,

Shirley

#borstkanker #cancer #breast #life #thelittlethings #enjoyeveryminute #littekens #body #prothesebeha #lichaamskunst #bodyart #photography
#newlife #protheselingerie #gipsafdruk #lace #nice #liefde #handmade

.

Lingerie

Lees verder

Badmode

Lees verder

Borstprotheses

Lees verder

Bodywear

Lees verder

Dijenbanden

Last van schurende en irriterende dijbenen? Dan is dit de oplossing!

Lees verder

Jarretelle Gordel

Jarretelle gordel maat S tot en met maat 5XL in de kleuren wit en zwart

Lees verder

Heb je inspiratie opgedaan?

Neem vrijblijvend contact op