borstprotheses

borstverzorging na borstoperaties

volledige borstprotheses voor optimale symmetrie

Protheses voor optimale symmetrie zijn gemaakt van siliconen en worden gebruikt na een borstablatio oftwel een verwijdering van de borst om weer symmetrie terug te krijgen. De huidvriendelijke protheses lijken qua gewicht en zachtheid zeer sterk op de natuurlijk borst en zorgen voor een natuurlijk gevoel op de huid.

Mammacare adviseur Shirley de la Croix is gespecialiseerd in het aanmeten van borstprotheses. Zij neemt ruim de tijd om samen met jou verschillende modellen te laten passen. Geheel naar jouw wensen zal er een passende borstprothese worden gekozen.

Alles start met een harmonieus silhouet. Daarom is het ook belangrijk om rekening te houden of u veel sport/zwemt of symptomen ondervindt ten gevolge van de menopauze.


Belangrijke eigenschappen van een siliconen protheses

  • comfort de hele dag
  • ontworpen om het gevoel en uitstraling te geven van een natuurlijke borst die meebeweegt met het lichaam, ook wanneer je ligt
  • je kunt er mee zwemmen

Wij werken met merken zoals Amoena, Anita en Silima en hebben een breed assortiment borstprothesen. De passende prothese krijg je na verstrekking gelijk mee naar huis. In een enkel geval moeten we de prothese bestellen, en doen ons best deze binnen 2 dagen in huis te hebben.


Verzorging van je borstprothese

De reiniging van een borstprothese gaat makkelijk en snel, bij voorkeur elke dag.
Was de prothese met de hand met een beetje zachte handzeep, spoel het af met lauwwarm water en droog de prothese goed af met een handdoek. Daarna bewaar je de prothese in de verpakking. Zo blijft het model goed bewaard.