Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Protheses voor de eerste verzorging

Symmetrie tijdens eerste fase van herstel

Direct na de operatie worden protheses van de fijnste materialen gebruikt, die de gevoelige huid na de operatie beschermen. Deze textielprothesen zijn fijn als je hersteld van de operatie.

De zachte, soepele materialen zullen het gevoelig littekenweefsel beschermen, ook tijdens bestralingstherapie. Deze tijdelijke prothese is voorgevormd, naadloos en tekent niet af onder de kleding. Met het vulmateriaal kun je het volume aanpassen aan de gewenste grootte. Ook deze prothese draag je in een prothese bh voorzien van cupafsluiters (hoesjes) zodat de prothese goed in de bh cup blijft zitten.

Amoena Priform textielprothese