Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 

Aanmeten van een borstprothese

In de winkel is een ruime paskamer waar in alle rust gepast kan worden samen met onze gediplomeerde MammaCare Adviseur Shirley de la Croix. Zij heeft ervaring in het aanmeten van borstprotheses en veel lingerie kennis ook mede door haar werk als maatwerk lingerie designer. Shirley begeleidt u graag in het maken van de juiste keuze in een borstprothese en prothese bh.

Ons assortiment borstprotheses bestaat uit verschillende modellen van merken Anita, Amoena en zijn leverbaar in elke maat.  

Neem gerust uw partner of familielid mee tijdens uw bezoek voor een eerste aanmeting.

 

Erkend leverancier 

Shirlouette Bodywear & MammaCare is een gecertificeerd specialist in het aanmeten van borstprotheses. Wij zijn aangesloten bij de SEMH (Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen en bij de BVBL (Stichting Belangen Verbond van Borstprothese leveranciers).

      

Openingstijden

OP AFSPRAAK:
Maandag, woensdag en donderdag: 09.30 – 17.30 uur

WINKEL OPEN:
Dinsdag, vrijdag: 09.30 – 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 – 12.30 uur

BEL VOOR EEN AFSPRAAK

 

Verzekering

Een borst(deel)prothese valt in de wettelijke basisverzekering en wordt volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. U heeft recht op een nieuwe prothese als uw prothese niet voldoet of als de termijn, welke uw verzekeraar hanteert, is verstreken. Meestal is dit eens per jaar of eens per 2 jaar.

Voor meer informatie omtrent deze vergoedingen kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Bij een eerste verstrekking heeft u een machtiging nodig van de arts of mammacare verpleegkundige.

Mocht het voor u toch nog onduidelijk zijn wat er geregeld dient te worden, neem altijd even contact met  onze Mammacare adviseuse Shirley op. 

.