Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 
 

Zonnen en zwemmen in stijl

Swimwear waarin u zelfverzekerd kunt stralen op het strand of zwembad, is onmisbaar. Niet alleen mag het mooi en trendy zijn maar vooral belangrijk dat u hier comfortabel in kunt bewegen. Shirlouette Bodywear & MammaCare heeft volop keuze in diverse modellen. Van bikini's, tankini's, en badpakken in mooie trendy kleuren voorzien van onopvallende prothesehoesjes voor optimale steun.  

Afspraak maken

Voor een goed advies en het doorpassen van badkleding adviseren wij u om een afspraak te maken

Afspraak maken

Zwemprotheses

Naast de borstprotheses zijn er ook protheses verkrijgbaar die bedoeld zijn voor een specifiek doeleinde. De zwemprothese, voor wanneer je vaak zwemt, is anders van structuur, minder zwaar en hol van binnen. Dit geeft een goede waterdoorstroming tijdens uw duik in het zwembad of zee. Na het zwemmen de prothese goed onder de kraan houden om het zoutwater of chloorwater af te spoelen. Daarna goed afdrogen. 

 

Aanvullende verzekering voor vergoeding van badkleding en een zwemprothese

Naast de basisverzekering hebben veel mensen ook een aanvullende verzekering afgesloten. Sommige verzekeraars vergoeden via deze verzekering ook voor een bepaald bedrag aan badkleding of een zwemprothese. Informeer vantevoren bij uw zorgverzekeraar of het vergoed wordt.