Prothese badmode

Zonnen en zwemmen in stijl 

Badmode waarin je zelfverzekerd kunt stralen op het strand of zwembad, is onmisbaar. Niet alleen mag het mooi  en trendy zijn maar vooral belangrijk dat je hier comfortabel in kunt bewegen. Bij Shirlouette heb je volop keuze in diverse modellen. Wij hebben prothese badpakken, bikini’s en tankini’s in zomerse kleuren voorzien van prothese hoesjes voor optimale steun. Verder verkopen wij pareo’s en bijpassende tunieken.

Amoena badmode 2021

Waarom prothese badmode en niet gewone badmode?

Alle badmode bij Shirlouette zijn voorzien van prothesehoesjes of ingebouwde bh om jouw prothese stevig op haar plaats te houden. Het hoger gesneden decolleté zorgt voor een veilige steun. De schouderbanden zijn breed en verstelbaar.

De meeste badpakken hebben plooitjes aan de voorzijde en zorgen voor een “slimming effect” en laten je taille mooi slank tot uiting komen.

Amoena zwemprothese

Kan ik zwemmen met mijn prothese of heb ik een zwemprothese nodig?

De siliconen prothese is bestand tegen chloor en water. Dus je kunt er zeker goed mee zwemmen. Er zijn ook zwemprotheses verkrijgbaar. Ook voor wanneer je vaak zwemt is een zwemprothese een prima alternatief. Deze is minder zwaar, hol van binnen en geeft een goede waterdoorstroming. Over onderhoud van je zwemprothese lees je hier.

Ga je graag naar de sauna in badkleding? Kies dan voor een textiel prothese. Zowel de siliconen prothese als de zwemprothese is niet geschikt voor de hoge temperaturen in een sauna.

Wordt badmode en zwemprothese vergoed door de zorgverzekering?

Naast de basisverzekering hebben veel mensen ook een aanvullende verzekering afgesloten. Sommige verzekeraars vergoeden via deze verzekering ook voor een bepaald bedrag aan badkleding of een zwemprothese. Informeer vantevoren bij uw zorgverzekeraar of het vergoed wordt.

Ook benieuwd wat er vergoed wordt door jouw zorgverzekering? Lees hier meer.

INSPIRATIE

Heb je vragen of wil je graag een pasmoment inplannen? Neem contact met ons op 

Afspraak maken